Over FarmaFreelance.nl

Mijn naam is Esther Pels. Als apotheker heb ik inmiddels bijna 20 jaar werkervaring in de openbare farmacie, altijd in de functie van beherend apotheker. In de loop der jaren groeide de behoefte naar meer uitdaging en zelfstandigheid, waardoor ik in 2007 ben gestart met FarmaFreelance.
 
Door mijn jarenlange ervaring als beherend apotheker en ondertussen ook als interim-apotheker is uw opdracht absoluut in goede en professionele handen.
 
Ik heb opdrachten uitgevoerd voor verschillende ketens zoals Mediq, Alliance, Medsen en BENU. Ook zelfstandig gevestigde apothekers hebben van mijn kennis en kunde gebruik gemaakt.
 
Tot mijn werkzaamheden behoren vakantie- en zwangerschapswaarneming, maar ook het reorganiseren van teams, het verbeteren van werkprocessen en het opstarten van bijvoorbeeld de Herhaalservice. Ook het verbeteren van de sfeer op de werkvloer alsmede het structureel aansturen van een team heeft zeker mijn aandacht. Alles valt of staat immers met een positieve werksfeer!
 
Wilt u nader met mij kennismaken? Dat kan! Neem geheel vrijblijvend telefonisch contact met mij op (06-46178020) of vul het contactformulier in
 
Ik zie uw reactie gaarne tegemoet! 

FarmaFreelance is gevestigd aan de Boeimeerhof 48, 4818 RL Breda en staat ingeschreven

bij de Kamer van Koophandel Midden-Brabant onder nummer 20146187

©2017 - Farma Freelance - Alle rechten voorbehouden